Om oss

Bedriftspartner AS er et autorisert regnskapsførerselskap som også arbeider med bedriftsutvikling. Vi er i et kompetansemiljø med 10 medarbeidere og om lag 220 kunder.

Blant våre medarbeidere har vi 5 autoriserte regnskapsførere, en bachelor i skatt og regnskap, to har bachelor i økonomi og ledelse, en diplomøkonom, en registrert revisor og en høgskolekandidat, samt medarbeidere med tilleggsutdanning på masternivå.
Våre medarbeidere har en bred erfaringsbakgrunn fra bl.a. regnskapsavdeling i konsern, internasjonalt revisjonsselskap og internasjonalt konsulentselskap, intern revisjon i bank, skatterevisjon, butikk ledelse, daglig ledelse, styrearbeid, etablering av egne bedrifter, og ikke minst regnskapsførsel og konsulentarbeid på våre mange små og mellomstore kunder.

Din Bedriftspartner AS ble høsten 2014 etablert for å ivareta HALD regionen. Selskapet er et autorisert regnskapsførerselskap (søsterselskap av Bedriftspartner AS), som er lokalisert i Sandnessjøen, Løkta og Nesna. Din Bedriftspartner AS utfører det meste av de tjenestene som
Bedriftspartner AS leverer, men er i tillegg spesialister på landbruksregnskap. Din Bedriftspartner AS har 7 medarbeidere hvorav 4 autoriserte regnskapsførere.

Vi er en del av et næringshage nettverk lokalisert på Trofors, Mosjøen og Sandnessjøen. Vi er også konsulent for Innovasjon Norges FRAM programmer og medlem i CONNECT NORD nettverket og leverer gjennom det nettverket Innovasjon Norges MENTOR PROGRAM.

Vår ambisjon er å gjøre våre kunder bedre. Som leverandør skal vi gi våre kunder konkurransekraft og lønnsomhet. Vi ønsker å være våre kunders naturlige første valg.