Om oss

Bedriftspartner AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vårt fagfelt er regnskap og økonomistyring til små og mellomstore bedrifter. Vi er i et kompetansemiljø med 9 medarbeidere, hvorav 4 autoriserte regnskapsførere og om lag 220 bedriftskunder.

Din Bedriftspartner ASble høsten 2014 etablert for å ivareta HALD regionen. Selskapet er et autorisert regnskapsførerselskap (søsterselskap av Bedriftspartner AS), som er lokalisert i Sandnessjøen, Løkta og Nesna. Din Bedriftspartner AS utfører det meste av de tjenestene som Bedriftspartner AS leverer, men er også spesialister på landbruksregnskap og regnskap til fiskerier.

Din Bedriftspartner AS har 8 medarbeidere hvorav 4 autoriserte regnskapsførere og om lag 325 kunder innen landbruk, fiskeri og øvrig næringsliv.

Regnskapssenteret AS er en del av Bedriftspartner familien lokalisert i Brønnøysund. Selskapet er et autorisert regnskapsførerselskap spesialisert på regnskapsførsel for små og mellomstore bedrifter. Regnskapssenteret AS har 5 medarbeidere hvorav 2 autoriserte regnskapsførere.

Vår ambisjon er å gjøre våre kunder bedre. Som leverandør skal vi bidra til et godt samarbeid og utvikling av effektive rutiner og systemer for regnskapsførsel og økonomistyring. Vi skal bidra til å øke våre kunders lønnsomhet.