Vi styrker vårt kompetansemiljø og søker ny daglig leder

Vi styrker vårt kompetansemiljø

For å kunne bidra til økt vekst for flere næringsdrivende på ytre Helgeland ble selskapet Din Bedriftspartner AS etablert høsten 2014. Din Bedriftspartner AS er et søsterselskap av Bedriftspartner AS, og har fra 2015 en solid organisasjon lokalisert i Sandnessjøen, Nesna og på Løkta. Her har vi flere konsulenter med spesialkompetanse innenfor
landbruksøkonomi. Fra 2016 har vi hatt autorisasjons- og fagansvar for Rana Regnskapslag DA. I 2017 inngikk vi samarbeid med Regnskapssentret AS i Brønnøysund som fra 2018 har vært et rent søsterselskap.

Vi leverer regnskaps- og økonomitjenester til et bredt næringsliv på Helgeland. Fra små til større selskap. Vi vil gjerne ha deg som kunde og du er velkommen til en uforpliktende samtale.

Daglig leder
Vår daglig leder gjennom flere år flytter til Fredrikstad og vi søker derfor etter ny daglig leder. Vi søker etter en person som skal ha ansvar for den operative drift av vårt selskap i Mosjøen. Du kommer til å få ansvar for drift av selskapet og rapportere til styret. Du vil lede 9 dyktige regnskapsførere som jobber i et moderne miljø med det nyeste av programvare og arbeidsverktøy. Du vil samarbeide nært med ledelse i Din Bedriftspartner AS og Regnskapssentret AS og således ha fokus på hele Helgeland.

Vi ser for oss en inspirerende samarbeidsvillig person med høyere utdanning og erfaring fra regnskap og økonomistyring. Du må være datakyndig og ha interesse for digitale arbeidsverktøy. Vi antar at du bør ha ansvar for noen kunder og produsere noen regnskap. Dette for å være inne i den teknologiske utvikling og være oppdatert på lovgivning som er aktuell i våre leveranser. Vi tror at du da vil være en god diskusjonspartner sammen med vårt kollegiet.

Er du en dyktig leder eller har du lyst til å utvikle deg til å bli det - så vil vi gjerne ha deg som leder. Hos oss får du muligheten til å bli god. Vi hjelper deg til å lykkes. Du må gjerne google oss og du finner stillingsannonse http://www.educo.no, hos http://helg.no og hos http://vefsnno.no.

Kontakt gjerne styreleder Jørn Clausen jc@dinbedriftspartner.no tlf + 47 909 88 879 for mer informasjon.